Tréninkové aplikace: zábavné a interaktivní cvičení

Trénink doma a ještě o samotě může být občas náročný. A ačkoliv je skvělé, že se v posledních letech objevilo spoustu fitness aplikací, člověk se v tom množství může snadno ztratit. Co vlastně je ten chytrý, interaktivní zážitek? Může to znamenat online trénink vedený koučem jako součást tréninkového programu nebo se specializovanými trenéry. Nebo to může být aplikace, která vás propojí s vaším fitness zařízením, kde si nastavíte jeden či více specifických cílů a konkrétní určené cvičební lekce vám pomohou těchto cílů dosáhnout. Vše si ukážeme v našich speciálních aplikacích v rámci SMART EXPERIENCE!

Jste fanouškem domácího tréninku s vaším vlastním fitness vybavením? Objevte 3 aplikace, které zpestří váš domácí kardio trénink. Díky nim bude cvičení zábavnější, personalizovanější a navíc vás bude vyzývat k vyšším výkonům!

E-Connected: pro dosažení vašich cílů a sledování statistik

E-Connected je intuitivní fitness aplikace, která je navíc zcela zdarma. Každý týden si můžete nastavit váš konkrétní fitness cíl: kolik chcete spálit kalorií, jak dlouho chcete cvičit nebo kam až chcete ve svém tréninku zajít a jak daleko se chcete dostat. S přibývajícími tréninky na vašem stroji postupně dosáhnete svého cíle. Zároveň budete moci sledovat vaše údaje a statistiky a plně analyzovat váš pokrok. E-Connected může ovládat vaše fitness vybavení, zatímco vy sledujete svůj oblíbený film nebo seriál na vašem telefonu či tabletu. 

Kinomap: chytrý zážitek, který vás vezme až na konec světa

Chcete od všeho doslova „vypadnout”? Kinomap je aplikace, která nabízí pohlcující cvičební zážitek. Prostřednictvím vašeho stroje se můžete připojit k aplikaci Kinomap a vybrat si pro svou procházku, běh, cyklistickou vyjížďku nebo kruhový trénink svou oblíbenou destinaci. Kinomap vám zároveň pomůže se zlepšit díky tréninkům vedených kouči. S komunitou Kinomap, ve které se můžete ve svých výkonech utkat a porovnat s dalšími uživateli a užít si tak skvělý zážitek, se už nikdy nebudete při cvičení cítit sami. 

trénink na běžeckém pásu

Zwift: indoor cycling a běh v jiné dimenzi

Pokud jste fanouškem videoher, bude tato aplikace přesně to pravé pro vás. Ať už chcete zažít parádní trénink, nebo si zaběhat na běžeckém pásu, připojte se k této online komunitě, kde najdete 10 světů a více než 130 tras. Trénujte pro dosažení svých cílů s oddanou komunitou a udělejte ze svých fitness tréninků nejen soutěž, ale i zábavu! Zwift je kompatibilní se stroji Domyos a nabízí také koučovací tréninky

Domácí koučink s profesionály

Zůstaňte motivovaní i při domácím cvičení díky vzdálenému koučinku. Praktikování fitness, pilates, protahování či jógy nikdy nebylo snadnější díky živě přenášeným lekcím a programům navržených skutečnými trenéry. 

Decathlon Coach: audio a video koučink stisknutím jediného tlačítka

Máte cíl? My máme plán! S mobilní aplikací Decathlon Coach, která je zcela zdarma, můžete mít tréninkový plán a zároveň sledovat svou aktivitu. Mějte přehled o všech detailech svých tréninků, ať můžete být hrdí na svůj pokrok! Všechny výše zmíněné aplikace jsou dostupné pro iOS a Android. 

Tréninkové aplikace za vás samozřejmě neudělají všechnu práci, ale mohou vám pomoci v cestě za vytyčenými cíli prostřednictvím neustálého přehledu o vašem výkonu a posunu vpřed nebo díky inspiraci, kterou v nich můžete objevit, ať už jde o cviky a tréninkové plány, nebo propojení s dalšími uživateli pro větší motivaci a odhodlání. 

tréninková aplikace

Ohodnoťte článek

Průměrné hodnocení článku 0 / 5. Počet hodnocení: 0

Článek zatím nebyl hodnocen

Sledujte nás na sociálních sítích

Podobné články

Jak zhubnout do plavek

Jak zhubnout do plavek

Jak zhubnout do plavekZnáte to, rtuť v teploměru už pravidelně přelézá 15 °C, stromy venku se začínají zelenat, vytahujeme kola, trampolíny, pingpongové stoly, začínáme s prvním grilováním. Přesně takhle vypadá začátek jara. Společně s ním i někteří z nás pozorují,...

Vyberte si ten správný běžecký pás
Jak vybrat běžecký pás

Jak vybrat běžecký pás

Jak vybrat běžecký pásBěžecké pásy jsou v této době stále oblíbenější pomocníci pro udržení fyzické kondice, spalování tuků a využití volného času z pohodlí domova. Nabízí nezpočet zajímavých programů, která vás dovedou k vytouženému cíli a vy můžete zároveň...

dEkáč
dEkáč

Sdílejte článek

Podělte se o článek s přáteli!